Maria & Rasmus 26/5 2012

Det här är mina favorit bilder från Maria & Rasmus bröllop.


Elinas konfirmation

Hej i Söndags så var jag på Elinas konfirmation så jag og lite kort på söta Elina i sin kåpa.


Kamera

Hej! Idag har jag Praoat och det har varit toppen.Har även varit på träning.Fick förut reda på att min kompis Paulina har vunnit en tur och retur resa till Barcelona, är så jävla lycklig för hennes skull!!!!!!


PRAO

Här är lite mer bilder från gårdagen.

Idag har jag varit och PRAOAT på hunddagis med Hanna och Clara, och vi har haft det jätte bra.Vi har kelat,gått promenader (många) givit dom mat osv. Det har hellt enkelt varit en bra dag.


Första Doppet!

Hejsan igår var jag Hanna,Amanda,Ebba,Emma & Ebba och badade på en brygga vi tog massa olika roliga kort. Det kommer upp fler ikväll för nu måste jag sticka på prao.


Balance

Nu ska jag äta pizza så Chao!


Friska Karlstad

Här är MASSA roliga störda konstiga bilder på Rebecca från idag när vi tog massa Friska Karlstad kontroller.


April 2012

Förlåt förlåt förlåt jag hade helt glömt bort april sumen.Men bättre sent än aldrig!


Old Camera

Igår var jag mamma pappa Svea och Rebecca ute på Hammarö hos min morbror och gudmor.Vi hade fika och det kom massa andra.Sen gick jag och Rebecca in i skogen brevid och tog lite kort på den här fina kameran som var min farfars.Tycker gammla kameror är så snygga.


Me And Rebecca

Hejsan! Jag och denna tjej kom för en stund sen hem från stan.Vi kollade på en klänning till mig som jag ska ha på bröllopet som jag ska fota nästa helg.Vi hittade en bra men ska köpa den imorgon.

image

Converse Is The Shit

Converse is the shit! Älskar Converse dom är så snygga.Jag har ett par svarta,röda,vita.Det som är bra med Converse är att dom passar till nästan allt.Vad tycker ni??


TODAY

Här är lite bilder från dagen.Jag och Rebecca har åkt till Maja och Mikael,kollat på båten pappa gör iordning,köpt ben and jerry,gick ner till vattnet.


Maria #2

Kom lite mer bilder på Maria.

Alldeles nyss så spelade jag match mot Säffle och vi vann med 5-3.Nu ska jag gå och äta.


Maria

Hej idag har jag varit med Maja och Maria för att kolla vart vi ska fota Marias bröllops bilder.Vi hittade många bra platser.Samtidigt tog vi lite kort.Det här är underbara Maria som ska gifta sig.


LISEBERG

Här är lite bilder från när vi var på Liseberg.Vi hade jätte kul.Jag åkte BALDER!! Det är helt crasy jag har åkt BALDER! så jag är jätte glad.Dom 2 bilderna över här tycker jag blev väldigt bra.


GÄSTBLOGGAR

Hej jag har fått i uppgift att göra ett blogginlägg här på Adinas blogg när hon är och roar sig på Liseberg..
Jag heter Ida Carlson och går i samma innebandylag som Adina, har känt henne sen jag va typ 7-8 år. Adina är en superrolig och gullig tjej som man aldrig har tråkigt med.
Jag läser Adinas blogg dagligen eftersom hennes bilder är så himla bra, så alla som läser den här bloggen borde ta i tipsa fler att läsa den här bloggen :)
Nu kan jag inte skriva mer för jag ska iväg till min bästakompis som fyller 15 idag.
TACK FÖR MIG !
Nu tog jag en bild ur Adinas arkiv förlåt de kanske va lite tråkigt men de krånglade ju så att ladda upp från mobilen :)

Grillning

Hejsan svejsan! Jag är så nervös pirrig inför imorgon för då åker jag Paulina Rebecca Hanna Och Felicia till LISEBERG som jag skrev i förra inlägget.Jag är en sån som inte åker så många karuseller för jag tycker det är lite läskigt, men nu ska jag ta mig i kragen och åka (hade jag tänkt, men kommer väll banga ur i sista sekund) Nej det jag skulle skriva var att jag mamma och pappa har ätit jätte god middag med kött och klyftpotatis och till efterrätt jordgubbar MUMS! Nej nu måste jag sova god natt!!

PS: Jag ska göra en sume av April men hinner inte det nu så det får antagligen bli på fredag)


Morning

Dom här bilderna tog jag imorse.Det var så fint när solen sken igenom skogen.

Jag är så spänd eftersom på lördag så åker jag,Rebecca,Paulina,Hanna och Felicia till LISEBERG!! Ska bli såååå kul!


Cute

Förlåt att jag inte har bloggat,men jag har haft jätte mycket annat för mig.Idag har jag varit i skolan sen åkte jag och mamma till Lager 157 och där köpte jag en huvtröja och ett par glasögon.TACK MAMMA!!



RSS 2.0