GOTT NYTT ÅR


Bea

Tycker dom här bilderna blev snygga när dom blev mycket svart vitt redigerade.

Vad tycker ni?


Branäs here i come

Hejsan dom här kläderna ska jag ha på mig på nyårsafton.som jag ska fira i Branäs som ni nog redan vet.Tycker det här ska bli såå kul,kommer inte kunna somna inatt.Förlåt att jag inte visar upp nu hur jag ser ut i kläderna.Men jag har med mig kameran till Branäs så jag ska försöka ta så många bilder som möjligt.Ska också försöka göra något tidsinställt inlägg så inte bloggen är helt död.


Tänd ett ljus och låt det brinna...

Tänd ett ljus och låt det brinna låt alldrig hoppet försvinna....


Mellandagsrean & Julklappar

Idag har jag och mamma varit på mellandagsrean och shoppat 4 grejer till mig.Vi köpte den bruna,blåa,landiga och gråa tröjorna.Den svarta och röda fick jag av Anna och Lucas i julklapp.Är jätte nöjd med alla kläder.

 

Kommer lägga in bilder på kläderna när jag har på mig dom någon dag fram över vet inte om jag hinner den här veckan men isåfall blir det nästa vecka.

 


Me

I AM WHO I AM AND IT ONLY TO RESPECT


Paketen

*Reflexkärm 5 i 1  110cm

* I LOVE innebandy tröja

*Halsduk

*Grå mössa

*Silvia Jeans

*Mobil läder fodral

*Mobil gummie skal i lime grönt

*Mobil skal rosa

*Mot ljus skydd

*Shoppa med mamma på mellandagsrean

*Nessesär med wella hår produkter

*Vit skål med karameller

*Toffefie (tre pack)

*Tandkräm + egentligen tandborste och tandkräm i ett paket (hade redan öppnat det)

+ 2 objektiv säger inte vilka för vi har bytt dom så det kommer upp på bild om några dagar :)

TACK SNÄLLA FÖR ALLA JÄTTE FINA PAKET :) ÄR SUPER GLAD!!!!!!!


24 December

GOD JUL ALLIHOPA!!! Hoppas ni har haft en mysig morgon,det har jag iaf.Brukar varje julaftons morgon få öppna ett paket och i det paketet brukar det vara små paket.Denna julafton fick jag detta.Åker till farmor och farfar snart så det kommer inte bli något mer inlägg idag tyvärr men imorgon kommer det bilder på vad jag har fått.

Ha en riktigt God Jul :)


Himlen är oskyldigt ROSA

Hej idag har jag varit på stan med Rebecca vi köpte kläder.Jag köpte en tröja till julafton och Rebecca köpte en tröja till nyårsafton.Just nu sitter vi och kollar på top model.Ikväll ska jag mamma och pappa spela bingolotto och vinna massa pengar får vi hoppas...


Knäck

Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar men jag har haft mycket för mig och har rättare sagt inte orkat gå in på datorn.

Men iaf idag har jag bakat goda knäck.Dom blev faktiskt riktigt bra.Imorgon ska jag och Rebecca dra oss ner till stan och kolla efter lite vad vi skulle kunna ha på oss på jul och nyår.Fick idag också reda på att jag ska med min kompis Elina och hennes familj och 2 till familjer till Branäs på nyår.Ska bli skit roligt...


Tekopp


JULGRAN


"JULHÖRNA"


Hej fick bli en bild på några grejer i min lilla "Julhörna" som jag har inne på mitt rum .Tycker det är så mysigt med jul iår så har pyntat lite extra.


Kiwi

Fick bli en bild på en kiwi han inte mer ska sova nu god natt!!


Pepparkakshus #2

Här är bilder från när vi satte ihop pepparkakshuset pluss att vi gjorde lite vanliga pepparkakor.


JULGRAN

Här är lite bilder på granen vi köpte och pyntade idag.Tycker den blev jäte fin.Iår så tog vi bara vita kulor


Pepparkakshus #1

Har precis dekorerat pepparkakshus med Rebecca och nu blir det att åka och köpa gran!!


Koppar

Var förut hos Amandas mormor och morfar.Tyvärr så blev det inget knäck bak.Men vi hade kul iallafall.Nu ska jag gå och lägga mig är ganska trött,har varit fullt ös hela dagen.


Chokladbollar

Åååå vad gott med chokladbollar.Dom här åt jag i onsdags när jag var med Hanna och Rebecca.Men nu ska jag också äta mumma jag ska nämligen till Amandas mormor och morfar och klä julgranen och baka knäck.Dom är på resa just nu och kommer precis hem till jul.


Savannah

Hon är allt för söt denna flickan.


Jag & Maja

Här är en bild på mig och min underbara gudmor Maja som Anna tog på oss.Tycker bilden var fin så den fick komma upp på bloggen.

 

Idag har jag varit med Elina vi har bakat pepparkakor och haft på glasyr.Mår väldigt illa efter alla peppakakor och smeten och glasyren...


Savannah & Maja

Här är 2 jätte söta bilder på Maja (min gudmor) och Svannah.Maja ä faster till Svannah.Dom är jätte söta ihop.

 

Nu ska jag sticka iväg på match vi möter Sjöstad mitt förra lag,Maja,mamma och pappa ska kolla på mig när jag spelar.Efter matchen åker vi till Maja och Mikael en stund tror jag.Nej nu måste jag sticka Ses!!!


Linnea imagen

Idag har jag tagit kort på Camilla,Mikael och Savannah.Här är en bild jag blev nöjd med.Det var meningen att jag skulle ta kort på magen och alla i familjen.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra vi får se vad som händer......


Tomten jag vill ha en riktig jul....


Var tvungen att ta ett kort när jag gick förbi den här på stan, tycker den är att för söt.Förlåt om det har blivit ganska många mobil bilder nu på siståne men jag har inte hunnit tagit några kort.Men imorgon ska jag ta kort på Camilla med bebisen Linnea imagen och så ska Savannah och Mikael vara med så det kanske kommer ut någon bild imorgon.God Natt och Sov Gott...


MJÖLK

Jag älskar verkligen mjölk.....



RSS 2.0