My team!Tyvärr åkte vi ut mot GS 86 , så nu ska vi packa ihop våra grejer sen blir det att se finalen.

Cup!

Just nu är jag på cup med mitt underbara lag!


The busNu är jag påväg till bussen. Förlåt att jag bara bloggar på mobilen men jag har inte haft tid att blogga på datorn och i helgen ska jag på cup så då kommer jag nog också blogga från mobilen men jag ska skärpa mig tills nästa vecka !!

Skolan


Just nu är jag i skolan yeah!

Sjuk!


Jag är sjuk och det suger men, men jag har gjort mina hörlurar lite snyggare iallafall.Just nu testar jag också att blogga från mobilen, för nu har blogg.se appen kommit till Android och det är toppen!

Breakfast


Mina Tjejer!

Det här är 2 bilder från Prag.Idag har vi varit och sålt toa papper för att vi ska till Prag nästa år, så om du vill köpa lämna gärna en kommentar! ÄLSKAR MINA TJEJER!!!!

Bubbles

2 bilder jag tog med Hanna alldeles nyss. Förlåt för att inte jag har bloggat på ett tag men jag hinner typ inte , orkar inte och har ingen insperation. Ska försöka bättra mig, jag lovar!!

Tips!


Tänkte tipsa om lite produkter mot finnar.
*Deep Cleansing anväder man först och tvättar ansiktet, det är som tvål
*Blemish Treating duttar du lite gran på en bommuls rondell som du sedan drar över ansiktet inte vid ögonen.
*Aloe vera gelly tar du och smörjer in där du har finnar.
 
Jag gör det varje kväll, jag har nästan precis börjat använde det här men jag tycker att det funkar men det är olika för olika personer.

Grass

Här är 2 bilder från när jag gick en fotopromenad med Hanna.Imorgon ska jag på U 16 SM i innebandy så nu ska jag packa och sen sova, god natt!!

Donut

Foto: Amanda Bengtsson

Felicia & Digge


Wedding

2 bilder på fina Maria från hennes bröllop!


RSS 2.0