Imorgon 1 december

Imorgon är det 1 december.Är det bara jag men även fast jag är 13 så älskar jag att gå upp på morgonen och sätta mig och kolla på julkalendern gör ni också det???

Iaf idag har jag varit på bio med Anna och Maja.Vi kollade på Breakning Dawn, den var jätte bra ( värd att se)...


Lussebullar

Just nu är det lussebulls bak kommer lägga mig sent ikväll så det får bli en bild på smeten.


Droppar # 2

Dom här bilderna tog jag igår tycker dom blev riktigt fräna gillar dom starkt.Det ända som behövs är en skål en bakrund en "reflexkärm" (jag använde ett pressentpapper i silver) en diskon och självklart en kamera.Sen är det bara att fantisera.....


Droppar # 1

Hej just nu fotar jag droppar,kommer ut fler bilder imorgon.Jag gillar verkligen den här bilden.

 


City

Hej idag har jag varit i skolan sen var jag ner till stan med Becca vi kollade lite allt möjligt.Jag hittade en jätte snygg tröjja på Gina Tricot som var vin röd,skit snygg.Nu måste jag kolla vad jag ska ha på mig imorgon,hela klassen ska med solbussen,vi får se om det blir kul...


SOLEN

Hej idag tyvärr sken solen inte så mycket men det gjorde den ibland förra veckan,det var ju bra.Nu ska jag snart iväg med Elsa till skolan där en fritidsgård som heter Tolvan ska vara där,så vi ska dit och kika vad det är så nu måste jag byta om och kolla vilken buss jag ska ta hej då!!


Förlåt

Förlåt att jag inte har bloggade igår var på bio och annat hände och nu ska jag på match så det fick bli en bild på Hanna som jag tog förra helgen.


Rosa Cykel

Här är en bild på en rosa cykel hanna har inne på sitt rum som jag tycker är skit snygg som jag och Elsa ställde fram för några veckor sen.Just nu är jag lite osocial mot mina vänner som sitter och spelar wi i ett annat rum och jag sitter och bloggar.Så nu ska jag gå och umgås med mina vänner för snart ska jag hem.Hanna ska på fotomässan i Stockholm imorgon så hon ska upp tidigt.Hoppas ni har en underbar fredags kväll!!

Svea

Kanske inte den bästa bilden men den här hade jag i arkivet så den får duga för jag är hos Hanna

Det här är min underbart söta och goa hund.Hon heter Svea och är 6år.Hon är en grifon petit brabancon, ni har säkert inte hört talas om den rasen.Hon är underbart söt och hon älskar innebandy bollar.Hon är min lilla plutt.


Flower

Dom här bilderna är tagna från Midsommar i gräsmark.Längtar verkligen till sommaren.Det är såå mysigt på sommaren.Därför var jag tvungen att få in en bild på en blomma så ni inte tänker " Va en blomma nu snart när det är jul".Vilken var finast den svart vita eller den i färg??


Hjärta

Hejsan! Idag har det varit en lång dag i skolan, slutade vid 4 och direkt hem och plugga med Rebecca.Har SO prov och Engelska läxa tills imorgon.På fredag är det Spanska prov.A ja det var min dag har eran varit lite roligare än min???


Have you fallen from heaven??

You are my Angel


Natur

Hej!! Fick snabbt gå ut och ta lite bilder,blev ganska nöjd med bilden iaf.Ska plugga och sen på match så jag han inte gå ut så länge och ta kort.Får försöka med lite mer bilder senare i veckan.Hoppas ni har det bra!!


Sony

Hejsan sitter just nu hos Hanna och spelar Wii med Hanna och Becca.Dom här bilderna tog jag igår på Hannas kamera, tyckte dom var ganska coola.Hoppas ni har haft en bra dag!!!

Välkommen!!

Bilderna är tagna av Hanna Malmqvist

Hejsan mitt namn är Adina Alfredsson och det är jag som driver den här bloggen.Jag är 13 år och som älskar att fotografera, på fritiden spelar jag innebnady och fotboll och är självklart med mina underbara vänner.Här på bloggen kommer jag försöka lägga ut så många bilder som möjligt, för det är ju roligare att läsa en blogg med bilder.Hoppas ni kommer börja läsa min blogg jag finns även på witter som AdinaAlfredsson.



RSS 2.0